Lupita’s beautygeheimen

Ze is uitgeroepen tot mooiste vrouw van de wereld en ook heeft ze een mega it-girl status. Actrice Lupita Nyong’o vertelt je nu haar beautygeheimen.

Het favoriete beautyproduct van Lupita is lipliner. Wij waren een beetje verbaasd, want wie gebruikt er nou lipliner? Gelukkig vertelt Lupita waarom en hoe ze de lipliner gebruikt, want dit wist ze eerst ook niet. Dankzij haar visagist heeft ze geleerd dat je de kleur van de lipliner moet matchen met je huid en niet de kleur van je lipstick. Hierdoor krijgt je mond de perfecte vorm en blijft je lipstick langer mooi.


Ook vindt Lupita het heel belangrijk dat ze mooie wenkbrauwen heeft. En in plaats van een potlood gebruikt ze oogschaduw om haar wenkbrauwen in te kleuren en een mooie vorm te geven. Met mooie wenkbrauwen  “you just look more well-dressed”, zegt Lupita.

Als haar make-up goed zit is het natuurlijk ook nog belangrijk om haar kapsel in model te brengen. En voordat ze dit doet legt ze een warme handdoek op haar haren. Dit kalmeert haar krullen en zo kan ze haar haren makelijker stijlen. Als ze het borstelt zonder de handdoek op haar haren te legen wordt het erg rommelig en out of control.

Wij gaan de tips van Lupita zeker proberen. En jij?

(Bron foto: Zimbio)

Comments

comments