Back 2 School: Make up in 7 minuten

Natuurlijk wil je ‘s ochtends zo lang mogelijk in je bed blijven liggen, maar je wilt er ook goed uit zien.. Ik  laat jullie zien hoe je je in minder dan 7 minuten kunt opmaken. Zo kun je langer slapen én je ziet er ook nog eens fris en fruitig uit.

7 minuten.. en de tijd gaat nu in! Go


Als eerste breng je een concealer aan om je wallen en oneffenheden te verbergen. Breng een beetje concealer aan onder je ogen en blend dit in met je vingers. Als je wilt kun je ook foundation aanbrengen, maar dit is vaak niet nodig. (Tijd: 2 minuten)


Om niet te glimmen brengen we een laagje poeder aan over het hele gezicht. Focus je vooral op de T-zone (dit is het gebied van je neus en voorhoofd). De poeder zorgt er ook voor dat de concealer goed op zijn plek blijft zitten. (Tijd 30 sec.)


Tem je wenkbrauwen met een beetje wenkbrauwgel, zodat je haartjes niet alle kanten op staan. (Tijd: 30 sec.)


Voor een snelle ooglook gebruik je een donkere oogschaduw als eyeliner. Ik breng hier met een schuin kwastje een donkergrijze oogschaduw aan op mijn wimperrand. (Tijd: 1 minuut)


Om er iets frisser uit te zien kun je een huidkleurige eyeliner aan de binnenkant van je ogen aanbrengen. (Tijd: 30 sec.)


Een look is nooit helemaal compleet zonder mascara. Vergeet ook je onderste wimpers niet! Hierdoor lijken je ogen groter ;) (Tijd: 2 minuten)


Als laatste breng je een felle kleur lipstick aan. Door de lipstick lijkt het alsof je heel veel tijd hebt gestoken in je make up, terwijl het je eigenlijk maar 7 minuten heeft gekost! Ik gebruik een felroze kleurtje, vind je toch iets too much.. Gebruik dan gewoon een gekleurde lipgloss! (Tijd: 30 sec.)

Tadaa! Een frisse look. Wat een beetje make up niet kan doen, haha. Natuurlijk is er niet mis met ‘au naturel’, maar ik hou wel van een goed make-upje.

Wist je al dat Fashionista met een hele leuke schoollijn komt? In deze schoollijn zit onder andere de nieuwe Fashionista schoolagenda (koop ‘m hier!). Hierin staan nog veel meer handige make up tips van beautyguru Nikkie. Zo laat ze onder andere je zien hoe je de perfecte wenkbrauw creëert. Ook komen er nog een aantal handige haar tutorials voorbij van yours truly ;)

 

 

Comments

comments