Matte rode lippenstift van Clinique

Ik vind matte lippenstift 9 van de 10 keer mooier dan glimmende lippenstift. Bij mezelf dan haha. Ik was opzoek naar een zomerse rode lippenstift, en hij moest dus ook mat zijn. Best lastig om te vinden! Maar toch heb ik het bij Clinique gevonden.


Het is nummertje 45: matte crimson van de lijn ‘long last soft matte lipstick’.


Ik vind de kleur echt heel leuk, lekker vrolijk en zomers. Ik ben deze kleur totaal niet gewend bij mezelf. Meestal draag ik donkere lippenstift, maar verandering is ook wel eens leuk. Vooral nu de zomer er weer aankomt! Ik draag ook vaak zwarte kleding, en zo’n knalrode lippenstift is echt leuk om de outfit toch een beetje fleurig te maken!


Mijn conclusie:
Ondanks dat het een matte lipstick is voelen mijn lippen totaal niet droog aan, mijn lippen voelen zelfs gehydrateerd. Helaas bleef de lippenstift alleen niet al te lang zitten. Het was oké maar niet geweldig. Voor de prijs had ik verwacht dat het wel langer en beter bleef zitten. Alsnog is mijn mening over de lippenstift wel positief. Puur omdat ik de kleur super leuk vind en het lekker voelt op mijn lippen. Dan maar gewoon altijd mee in mijn tas en af en toe bij stiften!

Wat is jouw favoriete lipstick? 

Comments

comments