mattie en wietze

Mattie en Wietze Q&A: BH’s & dronken acties (video)

Hiep, hiep…HOERA! Mattie en Wietze vieren dit weekend hun 2-jarig jubileum. Als trouwe luisteraar van deze ochtendshow kon ik een hysterisch lachje niet onderdrukken toen ik hoorde dat ik ze mocht interviewen (in de Q-music studio nog wel). Wat zouden ze doen als ze een dagje een vrouw mochten zijn? Wat is het gekste wat ze gedaan hebben toen ze dronken waren? Ik vroeg het ze allemaal! Bekijk de antwoorden in de video hieronder.

”Mattie en Wietze hun opname studio is één groot feest!”

Naar de studio gaan is één groot feest: letterlijk. De lift is een heuse mini-disco inclusief fijne tunes uit de speakers én discolichten. Hilarisch! Hoewel de camera chicks en ik aan de vroege kant zijn, worden we meteen vriendelijk ontvangen door Wietze. Na een rondleiding op de redactie en een babbeltje met Q-music DJ’s Martijn Kolkman en Eva Koreman (Damn. Iedereen is zó lief.), mogen we ons zetelen in een échte opnamestudio. Het interview met mijn favoriete radio DJ-duo kan beginnen…we zijn on air!

Wat een leuke mannen, hè? Luister jij naar Mattie & Wietze?

 

Comments

comments