Maybelline color drama lip pencil

Soms heb je van die producten die je het liefst elke dag gebruikt. Dat heb ik met de Maybelline color drama. Ik ben echt fan van deze lip potloden! Ik heb ze in drie mooie kleurtjes weten te scoren en ga er binnenkort zeker nog een paar aanschaffen! Benieuwd naar deze lip potloden? Lees dan verder!

De Color Drama is een zachte lipstick in potloodvorm. Op de foto zie je de drie kleuren. Nummer 150 Red Essential, nummer 130 Love my pink, en nummer 140 Minimalist. Nummer 140 heeft als enige een lichte shimmer maar dat vind ik wel mooi bij de kleur. Ik ben erg blij met alle drie de kleuren en ga er binnenkort zeker nog meer kopen. Als ik een favoriet moest kiezen zou ik toch gaan voor Nummer 150 Red Essential. Alle drie de lip potloden geven een mooie kleur af die je gemakkelijk in laagjes kunt opbouwen, en zijn niet al te vettig.

De drie lip potloden blijven erg lang zitten. Op een dag hoef ik ze dan ook bijna niet bij te werken. Alleen de dop van de lip potloden vind ik niet erg prettig. Ik ben er altijd vrij voorzichtig mee, maar met deze potloden is het erg lastig om de dop te plaatsen zonder de potlood kleur te beschadigen. Ik heb dit nu helaas meerdere keren gehad waardoor de potlood zelf snel vies word en afgeeft. Natuurlijk is dat niet heel erg, als de lip potlood maar goed werkt!

Nummer 150 Red Essential

Nummer 130 Love my pink

Nummer 140 Minimalist

Gebruik jij regelmatig een lip potlood? 

Comments

comments