Review: Maybelline lipliner

Ik weet niet hoe het komt, maar op de een of andere manier heb ik een lippenstift en lipliner verslaving gekregen… Als ik nu door het winkelcentrum loop moét ik altijd even naar Kruidvat om te kijken of er acties zijn bij de lippenstift/lipliner afdeling. Zo heb ik ook deze Maybelline lipliner gekocht.

Hebben jullie dat ook weleens? Dat je bij een make-up afdeling staat bij Kruidvat of Etos en er staat ‘Tweede product gratis’ of ‘40% korting’. En dat je vervolgens bij de kassa te horen krijgt dat de korting alleen geldt op een deel van de collectie…
Bij deze lipliner had ik dat ook :-(. Ik dacht mooi met twee lipliners naar huis te gaan, maar toen ik hoorde dat de actie alleen voor mascara gold, liet ik die andere lipliner maar achter. Helaas.


Ik had de lipliner alleen in de winkel snel op mijn hand ‘getest’. Thuis heb ik dit weer gedaan en ik kon nog steeds scherpe lijnen trekken :-P. Het is een ‘volle’ lipliner, dat wil zeggen dat er een dikke laag vanaf komt waardoor de kleur lekker duidelijk is.

De lipliner voelt in eerste instantie totaal niet droog op mijn lippen. Dat zal ook wel komen doordat het zo’n ‘volle’ lipliner is.


Ik vind de kleur echt mooi. Ik had verwacht dat het bijna dezelfde kleur als ‘Sour’ van M.A.C. Cosmectics zou zijn. Het heeft er wel iets van weg, alleen is deze kleur donkerder, en heeft het toch net een andere, paarsrode tint.

De lipliner voelt fijn op mijn lippen, de kleur is mooi en de lipliner is ook goed te betalen.
De lipliner blijft redelijk goed zitten. Na twee broodjes pindakaas en een ontbijtkoek was de binnenkant wel vervaagd.

Het is nummer: 338 uit de ‘color sensational’ collectie

Wat is jouw favoriete lipliner? 

Comments

comments