Mean Girls the Reunion?

Dit is so fetch! Lindsay Lohan wil heel graag een vervolg filmen van de film Mean Girls. Ze probeert haar co-stars uit de populaire movie te overtuigen om een sequel te maken en het lijkt haar langzaamaan te lukken. 

We hebben Lindsay Lohan al heel lang niet meer op het witte doek gezien en het wordt tijd dat ze een comeback maakt. De laatste film waarin ze te zien was, was in 2009 toen ze in Labor Pains speelde. De actrice liet al eens eerder weten dat ze graag een vervolg wil filmen van Mean Girls.

Lindsay wil haar co-stars overtuigen om een vervolg te maken en het gaat steeds beter. Actrices Amanda Seyfried en Tina Fey zijn al on board. Een insider vertelde aan UK’s Sunday People dat Lindsay veel tijd doorbrengt met Amanda en Tina en dat ze de hele dag door grappen maken.

Tina Fey schreef tien jaar geleden het scenario voor Mean Girls en het schijnt dat zij opnieuw het script gaat schrijven. Het zou zo gaaf zijn als Mean Girls the Reunion komt. Nu maar hopen dat Rachel McAdams en Lacey Chabert ook mee willen werken aan de sequel.

(Bron foto: Just Jared)

 

Comments

comments