Unboxing: grote goodiebag

Vorige week was ik aanwezig bij het P&G Beauty Trend event, waar ik na afloop een mega goodiebag mee naar huis kreeg, vol met de nieuwste producten. Alhoewel je deze ‘unboxing’ beter een ‘unbagging’  kunt noemen, laat ik je graag zien wat er allemaal in de tas zat!  


Wat een vulling! Dit is de grootste goodiebag die ik ooit heb gekregen. Alle producten zitten per merk verpakt in een leuk doosje of tasje.

Aussie


Het eerste merk uit de goodiebag is Aussie. Aussie is een heel fijn haarproductenmerk en ik gebruik het daarom graag. Op het event kon je je haar laten stylen en je kreeg de producten mee die ze in jouw haar hadden gebruikt. Ik kreeg de miracle dry shampoo (€ 6,99) en de miracle beach waves spray (€ 6,99).

Oral-B 3D White Luxe Parelglans


“There is no better make-up in the world than a smile.” Dit is de slogan van de nieuwe Oral-B 3D White Luxe Parelglans tandpasta. Deze tandpasta met natuurlijke parelextracten belooft 90% van de oppervlakkige verkleuringen te verwijderen, in slechts zeven dagen! Ik ben benieuwd. De Oral-B 3D White Luxe Parelglans tandpasta is vanaf 15 januari te koop voor € 4,49.

Olaz Regenerist Luminous


Olaz komt met een nieuwe verzorgingslijn voor de jongere huid. Zie hier de Olaz Regenerist Luminous lijn, bestaande uit:
-Huidtint Perfectionerend Serum, € 32,99.
-Huidtint Perfectionerende Crème, € 32,99.
-Verhelderende & Beschermende Dagcrème SPF20, € 32,99.
-Donkere Kringen Corrigerende Oog Swirl, € 32,99.
De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Etos, Bol.com en Wehkamp.nl.

Head & Shoulders


Ook Head & Shoulders komt uit met een nieuwe lijn. De Limited Feminine editions line up bestaat uit:
-Dik & Sterk shampoo, € 4,99.
-Dik & Sterk 2-in-1, € 4,99.
-Glad & Zijdezacht shampoo, € 4,99.
-Glad & Zijdezacht 2-in-1, € 4,99.
-Bescherming & Verzorging shampoo, € 4,99.
Ik heb de Dik & Sterk 2-in-1, Bescherming & Verzorging shampoo en de Glad & Zijdezacht shampoo meegekregen.

Gillette Venus


Een goed scheermesje is het halve werk! Gillette Venus heeft, naar mijn mening, de beste scheermesjes voor vrouwen. Nu komen ze met iets nieuws, namelijk: de Venus Snap! De Venus Snap is een compact scheersysteem. Het mesje is klein, komt in een doosje om makkelijk mee te nemen, heeft gelkussentjes, en de mesjes zijn, net als bij de andere Venus scheersystemen, vervangbaar. Venus Snap € 14,99, vanaf februari 2015 verkrijgbaar. 

Het andere scheermes is het Venus & Olaz scheersysteem voor de gevoelige huid. Dit is een scheersysteem met huidverzorging. Venus & Olaz 2-in-1 scheersysteem € 16,49.

Max Factor


Het laatste merk dat ik in mijn goodiebag vond was Max Factor. Max Factor komt in februari met de Crème Puff Blush. De blush is verkrijgbaar in vier verschillende tinten, voor € 12,99. De Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 mascara reviewde ik laatst hier. Ook komt Max Factor in februari met een nieuwe Colour Intensifying Balm (in vijf tinten), maar deze waren nog niet op voorraad en worden dus later toegestuurd.


Yay, I love goodiebags! Ook ben ik gek op nieuwe producten en dit is een leuke manier om ze te kunnen testen. Heb jij een product gezien die je graag gereviewd wilt zien? Laat het me weten bij de reacties!

Comments

comments