Meghan Trainor vertelt over beauty

We love Meghan Trainor. Benieuwd hoe de zangeres zelfverzekerd blijft en wat haar beauty secrets zijn? Check ’t hier.

Meghan Trainor is all about the lips. Zo is haar single Lips are Movin een grote hit en is de zangeres gek op lippenstift. “Ik gebruikte eerst alleen lipgloss, omdat ik bang was dat ik mijn lippenstift overal op mijn gezicht zou smeren. Ik had geen idee hoe ik lipstick van mijn tanden kon halen. Ik vind lichte kleuren en gloss nog steeds heel leuk, maar voor performances ga ik vaak voor een knallende kleur”, vertelt de zangeres in een interview met Seventeen.

Ook onthult de 21-jarige dat het belangrijk is om je gezicht een break te geven. “Ik heb bepaalde make-uplooks als ik op het podium sta, maar als ik vrij ben geef ik mijn gezicht een pauze”, vertelt de zangeres. Volgens Meghan is het heel belangrijk om af en toe geen make-up te dragen zodat je huid kan rusten en je minder kans hebt om acne te krijgen.


Alhoewel Meghan altijd heel zelfverzekerd overkomt, heeft zij ook haar onzekerheden. Om zelfverzekerd te blijven doet Meghan dit iedere dag. “Je moet voor de spiegel aan staan en hardop tegen jezelf zeggen: ‘Wow, ik zie er vandaag geweldig uit.”

Ook we weten we ondertussen allemaal dat de Kardashians de queens zijn in het maken van selfies. Maar ook Meghan is er een pro in geworden en van haar vinden we de leukste kiekjes terug op Instagram. “Soms neem ik een heleboel selfies achter elkaar, daar neem ik wel eens een half uur de tijd voor. Ik post ook selfies waarop te zien is dat ik geen make-up draag. Natuurlijk zet ik er wel een filter overheen. Maar ik vind het belangrijk dat iedereen weet hoe ik er op een gewone dag uitzie.”

(Bron foto’s: Instagram)

Comments

comments