Mijn avondroutine: van tandenbleken tot mijn dagboek

After a long day of being me.. Ja, dan is het weer tijd om naar bed te gaan. Vandaag laat ik jullie mijn avondroutine zien. Van het bleken van mijn tanden tot mijn pyjama. Jullie komen alles te weten.


Ik begin altijd met het aantrekken van mijn pyjama. Ik ben gek op schattige pyjama’s. Deze is van de Primark en ik vind hem zo leuk!


Hierna borstel ik mijn haar en maak ik een losse knot met behulp van een scrunchie.


Tijd om mijn tanden te poetsen. Ik ben gek op schone tanden. Het maakt me niet uit hoe laat het is, ik zal nooit met ongepoetste tanden gaan slapen.


Wat ook heel belangrijk is, is om je make up altijd te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat je minder last hebt van puistjes. Nooit meer vergeten dus!

Hierna breng ik een beetje nachtcrème aan. Ik gebruik de ‘Dr. van der Hoog Clear Skin Day & Night Control Crème’ en hij bevalt me echt heel goed.


Op dit moment ben ik dit wimperserum van Sans Soucis aan het uittesten. Als je het 6 weken lang, 2x per dag aanbrengt zullen je wimpers dikker en langer worden. Ik gebruik hem nu ongeveer 2 weken, dus ik ben benieuwd. Binnenkort een review ;-)


Nu is het tijd om mijn tanden te bleken. Ik gebruik hiervoor de ‘Plus White 5 Minute Bleach Whitening Gel’. Deze kit kocht ik op EBay voor ongeveer €12,-. Ik doe het niet te vaak, maar in sessies van 2 weken eens in de zoveel tijd. Mijn tanden zijn echt een stuk witter geworden.


Het werkt heel simpel; je brengt de gel aan op je tanden en daarna doe je een bitje in. Laat de gel 5 minuten inwerken, voordat je het weer van je tanden afspoelt.


In de 5 minuten wachttijd van het bleken ga ik altijd alvast in mijn bed zitten en schrijf ik iets in mijn speciale boekje. Op 1 januari 2013 ben ik begonnen met iedere dag een stukje te schrijven. Ik doe dit zodat ik later kan terugkijken op mijn leven van nu. Ik probeer me zo veel mogelijk van de dag te herinneren.

Nadat ik mijn dag heb beschreven is het vaak alweer tijd om de bleek van mijn tanden af te spoelen.


En dan is het tijd om te gaan slapen. Welterusten! Hoe ziet jullie avondroutine eruit?

 

Comments

comments