Beauty: mijn everyday make-up in 15 minuten

Vorige week liet ik jullie mijn ‘everyday hair routine’ al zien, deze week is mijn make-up look aan de beurt! Zie hier mijn everday make-up in 15 minuten.

Stap 1: foundation


Als eerste stap breng ik foundation over mijn gezicht aan. Ik gebruik op dit moment twee verschillende kleuren om de foundation te laten matchen met mijn huid. De kwast die ik gebruik is van eBay en de foundations van Max Factor. Helaas is de foundation niet meer te koop :’(

Stap 2: concealer


Om de donkere kringen van het feestje van de avond ervoor te verbergen, breng ik een concealer aan. De concealer is van Collection en ik blend hem met nog zo’n fijne budget kwast van eBay!

Stap 3: bronzer


Ik ben gek op bronzer! Op dit moment gebruik ik de ‘Sleek Contour Kit – Light’ en ik ben verslaafd. Dit bronzer- en highlighter duo is echt prachtig en door te contouren met bronzer creeër je een optisch slanker gezicht. Bonus!

Stap 4: shapen van de neus


Naast de bronzer op je wangen aan te brengen, contour ik ook mijn neus ermee. Met een fluffy kwast van eBay breng ik in een rechte lijn wat bronzer aan op mijn neus. Doe dit aan beide kanten en blend het uit met je vinger.

Stap 5: wenkbrauwen


Voor het invullen van mijn wenkbrauwen breng ik eerst een wenkbrauwgel aan van Catrice. Als deze nog nat is breng ik met een kwastje van de HEMA wat Wet ’n Wild wenkbrauwpoeder aan over heel mijn wenkie. Eyebrows frame the face baby!

Stap 6: primer


Om de oogschaduws goed op zijn plaats te houden gebruik ik de Eyelid Primer van ELF.

Stap 7: oogschaduw


Voor een snelle, maar mooie ooglook gebruik ik mijn geliefde MUA Matte Palette. Lees hier de review van dit palette. Ik plaats een lichte kleur op heel mij oog, een lichtbruin op mijn ooglid en een mediumbruine kleur in mijn arkadeboog. Makkelijk en effectief!

Stap 8: eyeliner


Nu zet ik een lijntje vloeibare matte eyeliner van Essence. Voor het zetten van de perfecte eyeliner klik je hier.

Stap 9: smudge it out!


Met een schuin afgesneden kwastje smudge ik de eyeliner. Hiervoor gebruik ik de donkerste kleur van mijn wenkbrauwpoeder. Zorg ervoor dat je een tissue onder je oog houdt om de fall out op te vangen! Ik vind de smudgy look zo leuk!

Stap 10: mascara


Als laatste stap voor de ogen breng ik mijn favoriete mascara van dit moment aan. Het is de Day & Night mascara van By JG. Vergeet je onderste wimpers niet!

Stap 11: de lippen


Ik moet eerlijk zijn… Ik ben verslaafd geraakt aan de budget Kylie Jenner lip. Ik moet mijn lippen sinds die post altijd iets groter tekenen dan ze eigenlijk zijn. I love it! Voor eeuwig Kylie lippen!


En na al deze make-up ben ik na ongeveer 15 minuutjes klaar om mijn haar te gaan doen! Hoeveel make-up gebruik jij op een normale schooldag?

Het doen van mijn haar en make-up is echt een moment van ontspanning voor mij. Ik ben er dol op en ben er het liefste zo lang mogelijk mee bezig. Ook probeer ik veel verschillende looks uit en veranderd mijn ‘everyday look’ meestal om de twee weken!

Comments

comments