Mijn favoriete haarproducten

Aaaah, ik heb mijn vlechten eruit gehaald! Dat was wel even nodig, want ze zaten er lang in en mijn eigen haar heeft weer goede verzorging nodig. Lees snel verder om te kijken welke haarproducten ik nu gebruik. 

Na bijna een jaar ben ik erachter gekomen dat je niet zoveel producten voor je haar hoeft te gebruiken. Ja, kroeshaar heeft verzorging nodig, maar ik gebruik nu maar een paar producten. Less is more. Natuurlijk ben ik wel eens nieuwsgierig naar nieuwe producten, maar dit zijn de items die ik al 2 of 3 keer heb gekocht, omdat ze goed voor mij werken.


Als ik naar bed ga, gebruik ik een satin bonnet(€4) en satijnen kussen. Satijn is goed voor je haar. Een katoenen kussen maakt je haar droog, dus probeer op een satijnen kussensloop te slapen. En o ja: hij is ook nog eens lekker zacht!


Er zitten allemaal natuurlijke producten in de coconut & hibiscus-lijn (€18,95 p.s)van Shea Moisture en ze ruiken zóóó lekker! Deze producten gebruik ik wanneer ik een dagje met een afro wil lopen. Mijn krullen gaan hier echt mooi van zitten.


Ik was mijn haar om de 2, 3 dagen met een conditioner en één keer per week met deze sulfaatvrije shampoo van Timotei. En waarom sulfaatvrij? Sulfaat droogt je haar en hoofdhuid uit. Een echte no go voor kroeshaar dus. Deze heb ik voor €1,60 gekocht bij de Action. Budget score!


Hoe het kan dat mijn haar de hele dag zo strak blijft zitten? Door deze Eco Styler gel (€3,00). De meningen over deze gel zijn verdeeld, maar ik hou ervan! Je hebt verschillende kleuren. De witte heeft een sterke hold (10), dus daarom blijft mijn haar dan de hele dag zo zitten. Perfect als je haar hebt dat een eigen leven leidt ;-).


Een wonder in een flesje: de Jamaican castor oil! Deze olie (€8) is gemaakt van natuurlijke geroosterde castorbonen. Een jaar geleden had ik erg dun haar, maar de Jamaican castor oil heeft hier verandering in gebracht. Door mijn hoofdhuid 2 keer per week met deze olie in te smeren, groeide mijn haar langzaam maar zeker. Zeker het proberen waard.

Dit zijn de producten die voor mij werken. Onderzoek wat voor jou werkt. Ik heb de producten (op de shampoo na) bij een afro cosmetica winkel gekocht Je kunt ze natuurlijk ook online kopen.

Als je nog vragen hebt, mag je deze altijd aan mij stellen!

Comments

comments