Mijn favoriete iPhone hoesjes

Mijn telefoon is niet alleen mijn ‘sociale leven’, maar ook een echte eyecatcher. Glitters, 3D-effecten, steentjes, strikken: het kan mij niet gek genoeg zijn! Benieuwd naar mijn collectie? Ik laat je mijn favoriete iPhone hoesjes van dit moment zien.


Als je me een beetje kent, dan weet je dat ik dol ben op alles wat glittert. Dit telefoonhoesje kon ik dus niet laten liggen. Zo vet met al die stenen. I love it! Ik kocht ‘m bij Tally Weijl.


Ik ben niet alleen dol op glitters, maar ook op de kleur roze en grote strikken. Is dit niet de pérfecte combi?! Ik heb dit hoesje op eBay besteld. Als je ‘iPhone 4s pink bow case’ intypt kun je het vinden.


De volgende iPhone case is mijn favoriet. Het maakt niet uit wanneer ik hem om mijn telefoon heb, iedereen reageert erop. Een roze ananas met een zonnebril, wie verzint het? Blijkbaar Victoria’s Secret, maar ik bestelde de mijne op eBay. Zoek op: ‘iPhone 4s 3D pink fruit case’.


Dan het meest onpraktische, lastige, maar toch ook geweldige hoesje. “Wat heb jij daar nou?” is een vraag die je vaak zult horen. De iCam Optical Zoom is een echte eyecatcher en een must-have voor 90’s kids. Ik vond hem, hoe kan het ook anders, op eBay.


I’m so glam, I pee glitter! Ik ben gek op dit hoesje. Glitter, glitter, glitter! Ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik kreeg dit iPhone hoesje van ex-hoofdredactrice Lydian en ik gebruik ’t nog steeds met liefde.


Hoe cute? Ook deze schattige pandabeer bestelde ik op eBay! Zoek op: ‘iPhone 4s 3D panda case’.


Ik ben niet zo weg van doodshoofden, maar dit hoesje kon ik toch niet laten liggen. Hoe tof is deze iPhone case? Ik kocht hem bij Tally Weijl.


Het laatste hoesje dat ik laat zien is mijn eigen DIY telefoonhoesje. Budgetproof en heel veelzijdig. Check de DIY hier.


Welk iPhone hoesje is jouw favoriet? Ik ga voor de roze ananas met zonnebril! :-)

Comments

comments