Beauty: mijn favoriete make-up producten

Zoals de meeste van jullie wel weten ben ik gek op alles wat met beauty te maken heeft. Het  is dan ook gek dat ik nog nooit een artikel heb geschreven over al mijn favoriete make-up producten. Lees hier meer over mijn beauty-favorieten.


Laat ik beginnen met een product waar drie van mijn favorieten al in zitten: Little Mix, bronzer en Londen. Ik kocht deze Collection by Little Mix bronzer vorig jaar in Londen. Ik gebruik deze bronzer trouwens als blush, en wat is-ie prachtig! Als je in Engeland bent, ga dan zeker even voor deze bronzer kijken!


En als je dan toch in Engeland bent, vergeet dan niet om ook deze concealer van Collection in je mandje te stoppen. Dit is de beste concealer die ik ooit heb gebruikt! De Lasting Perfection concealer brengt gemakkelijk aan en blijft mooi zitten.


Yay! Eindelijk een Engels merk dat we ook in Nederland kunnen kopen. Het MUA Ever After Matte Pallete is echt GE-WEL-DIG! Sinds ik hem reviewde is het mijn everyday go to pallet.


Deze favoriet ontdekte ik nog niet zo heel lang geleden. In de First Impressions #3 post gebruikte ik ‘m voor het eerst en ik ben verslaafd geraakt. De NYC Big Bold Bronzing Powder is, naar mijn mening, de beste drugstore bronzer van de Nederlandse markt.


De bronzer blendt zo goed en de kleur is voor lichte huidjes echt perfect! En dat voor een prijs van maar € 3,99.


Hoewel ik eerst echt zwoor bij stift eyeliners, zijn de Essence Liquid ink Eyeliners nu mijn go to producten. Lees hier mijn uitgebreide review van deze fijne budgetproof eyeliners.


Dan nu het beste product dat ik ooit heb gebruikt. Het Sans Soucis XXL Eyelash Serum heeft gezorgd voor een complete verandering van mijn wimpers. Ik heb nu lange, sterke wimpers en dat dankzij het serum.


Mijn favoriete mascara is de Volume Blast Mascara van Oriflame. Door het kleine borsteltje en de fijne formule van de mascara zorgt-ie voor extreem lange en volle wimpers. Exactly what I like! Een minpuntje van deze mascara is de verkrijgbaarheid… Oriflame is helaas alleen online te koop.


De M.A.C. Crème Cup lipstick is al vaak voorbij gekomen op Fashionista. Deze lipstick is mijn perfecte nude en hoort thuis in mijn favorieten.


Je vroeg je vast al af waar die bleef. Ja, natuurlijk kan mijn ultieme favoriete make-up product niet ontbreken! Ongeveer twee jaar geleden kocht ik mijn eerste Essence lipliner in 06 Satin Mauve. Op dit moment heb ik er al meer dan drie opgemaakt en heb ik er vijf in mijn back-up laatje liggen. Deze lipliner is zo ontzettend fijn en de kleur is to die for! Oh ja, het is ook nog eens de perfect Kylie Jenner lipkleur en dat voor maar € 0,99 ;-)


Ondanks dat dit product geen make-up product is wil ik ‘m er toch bij doen. Sinds een van m’n beste vriendinnen me introduceerde met Victoria’s Secret Body Splashes ben ik verslaafd. Mijn favoriete geur is Midnight Exotics en toevallig sprayde ik vorige week het laatste beetje uit mijn aller eerste fles.

Comments

comments