Mijn favoriete parfums

Mij kun je altijd blij maken met parfum. Het is iets wat ik nooit voor mezelf koop, maar wel erg leuk vind om te krijgen. Na alle verjaardagen en andere feestjes die ik heb gehad, heb ik toch aardig wat parfum bij elkaar weten te verzamelen. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete parfums zien.

Deze parfum voegde ik als laatste aan mijn collectie toe: Cartier la Panthère. Ondanks dat ik dit parfum pas net heb, is het momenteel mijn favoriet! Naast het feit dat het flesje erg mooi is, is de geur van dit parfum heerlijk! Het parfum heeft een bloemige geur, fris maar niet al te overheersend. Topnoten van dit parfum zijn rabarber, aardbeien en tutti frutti. Het hart bestaat uit gardenia en de basis uit muskus en eikenmos.

Ik weet nog goed hoe graag ik Viva la Juicy wilde hebben. Inmiddels is dit alweer mijn derde flesje en ben ik er erg zuinig op. Het is een verfijnde geur met ingrediënten zoals karamel, chocolade en wilde bessen. Het hart van de geur bestaat uit kamperfoelie, gardenia en jasmijn. Het is een heerlijk warme, vrouwelijke en zoete geur. Vooral door het prachtige flesje krijg ik bij dit parfum een luxe gevoel. Dit is zeker een all time favorite.

Lady Gaga Fame kreeg ik voor mijn verjaardag van een vriendin. Ik was ontzettend benieuwd naar dit parfum want het flesje zag er heel tof uit. De geur was veel zoeter dan wat ik ervan had verwacht. Desondanks vind ik hem erg lekker ruiken en krijg ik er nog steeds complimenten over. De geurnoten van deze parfum zijn tijgerorchidee, Arabische jasmijn, honing, abrikozennectar en belladonna.

Wat is jouw favoriete parfum?

Comments

comments