#1 Mijn favoriete sportoefeningen

Vanuit huis sportoefeningen doen is echt heerlijk! Je hoeft niet de kou te trotseren, en je kunt doen wat je wilt. Ik heb zelf een aantal oefeningen die ik heel fijn vind om thuis te doen. Ik deel deze sportoefeningen graag met jullie.

Tegenwoordig probeer ik oefeningen 1 liedje lang vol te houden. Ik zet een liedje op van 3-4 minuten, en ik probeer het hele liedje door te gaan. Wel lastig bij sommige oefeningen! Maar vooral motiverend.

#1 Je voeten aantikken


Oefening 1 vind ik een erg fijne buikspieroefening. Wel een zware! Je traint trouwens niet alleen je buik, maar ook je armen en je benen! Toch voel ik het het snelst in mijn buik.

#2 Fietsen


Dit is zeker een van de beste oefeningen die ik ooit heb gedaan. Je moet balans houden, waardoor je je buikspieren goed aanspant. Met je benen ga je ‘fietsen’ in de lucht. Dit is wel een zware oefening.

#3 De bekende buikspieroefening


Deze oefening is erg bekend als het om buikspieren gaat. Je moet elke keer met je elleboog je knie aanraken. Hierbij train je je buikspieren, maar ook je zijbuikspieren.

#4 Je billen liften


Ik vind deze oefening way better dan de bekende squats. Hierbij voel ik al veel sneller dat ik mijn billen aan het trainen ben. Het ziet er niet zwaar uit, maar de eerste keren is het best wel zwaar! Ik doe ook squats, maar ik doe liever deze oefening. Het beste is natuurlijk beiden. Deze oefening raad ik zeker aan!

#5 Arm lift


Deze oefening is echt zwaar, ik probeer er dan ook steeds beter in te worden. Toch vind ik ‘m nog steeds moeilijk. Het is wel heel goed voor je armen en buikspieren.

#6 Kikkersprong?


Het plaatje ziet er een beetje raar uit, haha, maar ik kon het niet beter op de foto krijgen. Bij deze oefening gaat je hart sneller kloppen, train je je armen, buik én benen! Een goede oefening dus. Op de foto staan mijn voeten niet naast mijn handen, wat eigenlijk wel zou moeten.

#7 Up and down


Weer een intensieve buikspieroefening. Maar ook je benen train je hier goed mee!

Comments

comments