Mijn favoriete zomertassen

Ik heb een kast vol tassen. In de zomer gebruik ik altijd kleurrijke exemplaren. Check mijn favoriete zomertassen!


Deze tas is klein, maar fijn. Mijn portemonnee, telefoon en sleutels passen er net in, maar meestal zijn dat ook de enige dingen die ik meeneem als ik wegga. Ik combineer hem met een maxi rok of een leuke jeans short. Ik heb deze tas een aantal jaar geleden gekocht in een Marokkaanse winkel in Spanje voor €25.


Mijn boho fringe tas! Net als de vorige tas klein, maar precies goed voor mijn spullen. Hij is best lang, dus ik knoop ‘m altijd, zodat hij net iets korter is. Deze is leuk met een short en een kleurrijke top. Sandaaltjes mogen dan ook niet ontbreken!


Dat moment dat je aan het shoppen bent en eigenlijk al te veel hebt, maar ineens deze clutch ziet. Deze kon ik toch niet laten liggen? Ik was opslag verliefd op de afwerking. Zoveel kleur en details. Alleen maar liefde! Deze neem ik mee als ik lekker ga stappen en ik krijg elke keer weer complimentjes over deze clutch :).


Net als de eerste tas heb ik deze ook gekocht in Spanje. Ik heb hem al jaren en hij begint een beetje oud te worden. I don’t care, het blijft mijn lievelingstas! Deze is wat groter en er past ook meer in. Hij kan in combinatie met bijna elke outfit!


Waarom ik van Action hou? Omdat ik daar een leuke clutch voor 1 euro(!) heb gescoord. Is hij niet awesome? Zoveel kleuren! Leuk voor mijn outfits met basic kleuren.


In de zomer lekker naar het strand. Zonnebril op en deze tas mee. Hij is groot, dus de zonnebrandcrème en alle andere dingen die ik mee wil nemen, passen er allemaal in. Handig!

 

 

Comments

comments