Mijn nieuwe aanwinst: zwarte laarsjes

Een leuk weekend in Maastricht met mijn vriend leverde mij niet alleen veel gezelligheid op, maar ook deze twee paar zwarte laarsjes. Ik vind ze zeker de moeite waard om met jullie te delen. :-)

De stoere laarzen


Deze laarsjes heb ik bij  Men at Work gekocht. Bij deze laarsjes vind ik het leuk dat ze zo stoer zijn. En ze zitten ook heerlijk! Het patroon vind ik ook mooi. Ik heb voor deze schoenen 120 euro betaald.

De casual en tijdloze laarzen


Als mijn voeten niet veranderen kan ik deze schoenen over 20 jaar misschien nog aan! Als ik er netjes mee om ga, natuurlijk. Dit zijn echt tijdloze laarsjes waar ik wel 50 procent korting op had! Ik heb ze bij De Bijenkorf gekocht. Maar dat ging niet soepel! In De Bijenkorf in Maastricht waren alleen de maten 41 en 39 nog. En helaas heb ik maat 40. Ik heb ze meteen op de website van De Bijenkorf besteld omdat ze daar gelukkig nog wel mijn maat hadden. Maar de laarsjes werden kapot geleverd, de ritsen waren kapot. Dus moest ik ze weer terugsturen en opnieuw bestellen (gelukkig hadden ze nog mijn maat!). Ik heb er 100 euro voor betaald i.p.v 200. Jeej!


I
k merkte wel dat ik echt zwarte laarsjes nodig had. Mijn oude waren helemaal versleten, en ik had geen andere schoenen om bijvoorbeeld onder een chique blouse te dragen. Goede aankoop geweest dus!

Comments

comments