Mijn statement kettingen

Meestal zijn mijn outfits pretty basic. Niks mis mee, maar om de look af te maken draag ik vaak een opvallende ketting. Dit zijn mijn favoriete statement kettingen.


Ok, mijn kleding is 9 van de 10 keer basic maar zo nu en dan doe ik eens ‘gek’ en trek ik een top aan met een printje. Je hoort vaak dat je beter geen top met een drukke print moet dragen als je een statement ketting rockt. Maar ik ben lekker rebels (ahum) en combineer mijn flower top met deze spikeketting. Hij is niet zo heel opvallend, dus ik vind dat deze combinatie kan :).


Ik zag deze choker en kon ‘m niet laten liggen! Qua make-up heb ik mijn signature eyeliner gebruikt en een rode lippenstift voor een klassieke look. Let’s go :-).


Whoop, whoop: all black everything! Ik zie veel mensen lopen in volledige zwarte outfits. Vind het altijd stoer om te zien. Toch houd ik persoonlijk meer van een contrast. Daar is deze statement ketting de perfecte oplossing voor.


Soms heb je van die kettingen, ringen en tasjes die je het liefst elke dag draagt. Deze ketting is zo een topper. Hij is best druk met de tribal achterkant, spikes en andere decoraties, maar ik vind dat hij prima kan met mijn streepjes T-shirt. En tja, het is niet voor niets een statement ketting. Lekker opvallend!

Hoe combineer jij het liefst je statement kettingen? 

Comments

comments