Favoriete gadgets & apps

Iedere dag gebruik ik mijn laptop of smartphone. Gadgets kunnen daarom zeker niet ontbreken! De geeky side in mij komt naar boven en ik laat jullie mijn favoriete gadgets & apps zien.

1. Lipstick USB 

Ik ben al een jaar opzoek naar een lipstick USB en tot mijn verbazing liep ik er ein-de-lijk tegen aan in HEMA. Er gaat maar liefst 6 GB in en je kunt ‘m ook nog eens handig aan je sleutelbos hangen. Zo vergeet je hem nooit meer in je computer op school of in de bibliotheek.

2. Draagbare batterij (PowerBank)

Ik ben áltijd onderweg sinds ik in dit boeren dorpje woon. Daarom besloot ik deze draagbare batterij van HEMA aan te schaffen voor mijn iPhone. Er zit een kabeltje bij om de batterij zelf op te laden door hem in het oplaadblokje van je iPhone te doen. Je iPhone 4/5/6 kun je vervolgens opladen door je eigen laadkabel in de batterij te stoppen. Hij schijnt je toestel één keer helemaal op te kunnen laden, dit heb ik nog niet geprobeerd.

Apps

1. Depop

Depop is al een tijdje een populaire app. Depop is vergelijkbaar met Ebay en andere internatioale “marktplaats” websites, maar dan meer gericht op mode. Het handige is dat je Nederlandse en internationale verkopers kunt onderscheiden.

2. Sleep Time

Dit is een app voor de snoozers. De app werkt net als een wekker maar maakt je op het juiste moment wakker zodat je niet ontzettend moe wakker wordt. De app meet namelijk je diepe en lichte slaapmomenten. De app zal je dan wakker maken rond het tijdstip dat je aangeeft en op het moment dat je zo licht mogelijk slaapt.

 3. VSCOcam

Ah, mijn favoriete foto bewerk app! VSCOcam heeft een collectie geweldige filters die iedere foto een stuk levendiger maken. Ik bewerk al mijn foto’s op mijn Instagram met deze app en ik krijg er regelmatig complimenten over.

Wat zijn jouw favorieten?

Comments

comments