Mijn verzameling camera’s

Een verzameling. Ik denk dat bijna iedereen die wel heeft. Of het nou Diddl plaatjes zijn, blikken speelgoed of munten. Zo verzamel ik al een tijdje oude camera’s. Hiervoor ga ik naar leuke kringloop winkels of rommelmarkten, opzoek naar wat moois.

 

Ik heb geen verstand van alle camera’s die ik koop. Eigenlijk is de verzameling van mijn en mij. Hij heeft er het meeste verstand van. Dit is dan ook wat ik het leukste vind aan ‘onze’ verzameling, dat ik het samen met mijn vader doe.

Mijn favoriete gedeelte van onze verzameling zijn de polaroid camera’s. Sommige doen het en sommige niet. Ongeveer een jaar geleden kochten mijn vader en ik voor slechts €2 een hele toffe polaroid camera van de Spice Girls. De camera doet het nog ook! Het eerste wat mij opviel was de opvallende kleuren van de camera. In de originele doos zit ook nog een Spice Girl stickervel voor op de camera. Ik heb er al een aantal toffe foto’s mee gemaakt!

Zo verzamelen wij ook verschillende lenzen en flitsers voor de camera’s. Mij maakt het eigenlijk niet uit of de camera het uiteindelijk doet of niet. Als het er maar mooi uitziet! Mijn vader is natuurlijk iets kieskeuriger en heeft het liefst dat de camera ook echt werkt. In deze post zie je slechts een handje vol van onze verzameling. Als ik alle camera’s in deze post moet verwerken word het een beetje teveel haha.

Ben jij nu ook helemaal enthousiast geworden wat betreft polaroid camera’s? Bij de Hema heb je super leuke polaroid camera’s te koop in verschillende kleuren! Ook kun je bij Hema de Instax film kopen wat wel zo handig is. Heb je liever een digitale polaroid camera? Online vind je de suite polaroid camera in verschillende leuke kleuren. Is een polaroid camera jou iets te prijzig maar wil je wel gave polaroid foto’s? Lees dan hier de post van Myrthe over ‘Pologram’.

Heb jij ook een verzameling?

Comments

comments