Miss Piggy’s liefdesadvies


Voor liefdesadvies kun jij altijd terecht bij Dr. Love, maar onze all time favourite weet ook het een en ander op liefdesgebied: check hieronder de liefdesadviezen van Miss Piggy!

Beste Miss Piggy,
Mijn collega op het werk denkt dat we getrouwd zijn. Ze laat me niet met rust! Kan je me helpen? – Groene zonderling

Beste Groene zonderling –
Dit is geen probleem; dit is een buitenkans. Je mag jezelf heel gelukkig prijzen dat je zo’n buitengewoon knappe en bijzonder getalenteerde vrouw hebt die je zo graag ziet dat ze er altijd is voor jou… zelfs wanneer je het te druk hebt met een show of films maken of een ander flauw excuus. Ontvang deze zogeheten “collega van het werk” met open armen. Behandel haar vol respect en begrip. Of nog beter, trakteer haar op een duur etentje, juwelen, chocolade, nog meer juwelen, meer chocolade. En wacht haar vanavond om 19.00u op, of ik maak kikkerbilletjes à la Provençale van je!


Beste Miss Piggy,
Mijn vriend is de laatste tijd heel afstandelijk en als ik hem vraag waarom hij zo afstandelijk is, zegt hij dat hij ruimte nodig heeft. Wat zou jij doen in mijn situatie? – Gedesoriënteerd

Beste Gedesoriënteerd,
Wil hij “ruimte”? Geef het hem! Op straat ermee. Mannen die “afstandelijk” willen zijn kunnen midden op straat afstandelijk gaan doen, met hun hele hebben en houden! Als je zoals moi bent—en is dat niet waar ieder meisje van droomt—ben je te geweldig om dergelijke onvolwassen onzin te verdragen. Er zwemmen meer vissen in de zee! Zoek een andere man, een man die ermee instemt dat zijn ruimte jouw ruimte is en dat er dringend gedecoreerd moet worden.


Beste Miss Piggy,
Mijn vriend staat erop dat we veel tijd doorbrengen met één van zijn oude schoolvrienden. Ze praten en lachen voortdurend en halen herinneringen op over de ‘goede oude tijd’ en ik voel me net alsof ik tussen twee vuren zit. Wat kan ik doen? –  Tussen twee vuren

Beste Tussen twee vuren –
Maak je geen zorgen, je bent niet de enige. Iedere nieuwe relatie begint op deze manier. Vriendjes denken dat ze gewoon verder hun oude leven kunnen leiden, terwijl ze vous het hof maken. Wij weten uiteraard dat dat absurd is! Vanaf het ogenblik dat hij zijn oog op jou liet vallen verdween zijn verleden in het niets en werd jij het centrum van zijn bestaan. Al die “oude schoolvrienden” zijn passé. Ze weten het gewoon nog niet. Dus, doe wat ik doe: leg huisarrest op. Het is de perfecte manier om “Ga weg! Nu!” te zeggen tegen die vrienden uit het verleden.

Miss Piggy ken je natuurlijk van The Muppets! Vanaf 8 februari is ze samen met haar vrienden te zien een nieuwe film. Bekijk hier de trailer!

Foto: Disney 2012

Comments

comments