Modern Family aflevering gefilmd op Iphone

Iedereen houd van Modern Family. De serie over de Pritchett’s en Dunphy’s is extreem populair. Het is dan ook niet gek dat deze serie al 6 seizoenen heeft! De volgende aflevering is nog niet eens uit en vele praten er al over. De 16de aflevering van seizoen 6 is namelijk geheel gefilmd op een Iphone en Ipad! Lees snel verder!

Modern Family komt 25 februari uit met aflevering 16 van seizoen 6. De aflevering heet ”Connection Lost” en is geheel gefilmd met een Iphone en Ipad! Het idee kwam van Co-Creator en Executive Producer Steve LevitanSteve zat op Facetime met zijn dochter, die op de universiteit zit. Hij realiseerde zich hoe makkelijk het is iets over andermans leven te zien op een schermpje!

”Ik kon niet alleen haar zien, zij kon mij zien én wat er achter mij gaande was. Ik realiseerde mij dat je zoveel over mijn leven kunt zien op zo’n schermpje.” Steve nam dit idee en verwerkte dit in de nieuwste aflevering van Modern Family.

Aflevering 16 van seizoen 6 ”Connection Lost” komt woensdag 25 februari uit!

Zie hier een paar foto’s van de nieuwe aflevering!

Comments

comments