Wat moet je meenemen naar de sportschool?

Ja ja, ook ik ga 3 á 4 keer per week naar de sportschool. Wat moet je eigenlijk allemaal bij je hebben als je gaat sporten? En wat kun je het beste aandoen? Ik geef je tips om onbezorgd te kunnen sporten.

Outfit


In de sportschool is het vaak warm, omdat je met veel mensen tegelijk traint. Ik draag altijd een zwarte top en een driekwart sportbroekje. Dit zit heel comfortabel en het is lekker luchtig. Zorg er ook voor dat je een paar goede sportschoenen aanschaft, dit maakt het trainen vaak al gemakkelijker en je neemt een goede houding aan.

Sporttas


Als sporttas gebruik ik gewoon een oude handtas. Het maakt eigenlijk niet uit wat voor soort tas je gebruikt, als je spullen er maar in passen.


Op deze foto zie je 2 van de belangrijkste spullen om mee te nemen naar de sportschool.  Een handdoek en een bidon zijn echt essentieel. Met de handdoek kun je je zweet een beetje ‘afdrogen’ en het drinken van water mag zeker niet overgeslagen worden. De handschoenen heb ik bij me voor krachttraining. Je wilt natuurlijk geen eelt op je handen krijgen!


Nog wat spullen die altijd in mijn sporttas te vinden zijn; sokken, een slotje, oortjes en een deo. Ik neem altijd een extra paar sokken mee, just in case. In sportscholen wordt er vaak gebruik gemaakt van kluisjes en hier heb je een slotje voor nodig, meenemen dus. De oortjes zijn eigenlijk niet echt essentieel, maar toch is het vaak fijn om muziek te luisteren tijdens het sporten. Om fris te blijven ruiken is het belangrijk om ook een deodorant mee te nemen.


Ik hoop dat jullie iets aan mijn tips hebben gehad. Good luck & stay fit! En nee.. ik heb helaas geen spierballen, hahah.

Comments

comments