Moroccanoil: Light Treatment

De laatste tijd hoor je steeds meer over natuurlijke producten voor je haar. Moroccanoil is naast het normale Argan olie immens populair. Ik was heel erg benieuwd of dit product écht zou werken en testte het uitgebreid uit.


Om Moroccanoil uit te testen ging ik voor een kleine verpakking. Je hebt eigenlijk maar 1 druppel nodig, dus ook met deze hoeveelheid kun je een ruime tijd doen. Ik heb de ‘Light’ versie voor fijn, lichtgekleurd en geblondeerd haar, precies mijn haar dus.


Zoals je waarschijnlijk wel kunt zien moet ik  heel, heeel nodig naar de kapper. Gelukkig heb ik morgen een afspraak staan. Mijn haar is de laatste tijd heel erg droog en pluizig. Laten we eens kijken of de olie mijn haar mooi glanzend kan maken, zonder het meteen heel vettig te laten lijken.


Wat me opviel is dat de opening van het flesje echt heel groot is. Vooral omdat je maar zo’n klein beetje nodig hebt. Ik moet wel toegeven, Moroccanoil ruikt echt heerlijk! De geur is vrij kruidig, maar toch ook fris. Als je hem ergens zou kunnen ruiken, doe het.


Ik wreef de olie een beetje tussen mijn vingers en hierna ging ik met mijn handen door mijn haar. Ik focuste me eigenlijk vooral op de punten.


Wauw, impressive. De paar druppels Moroccanoil veranderde mijn haar van gepluisd en droog naar glanzend en verzorgd. Ik ben heel erg tevreden over deze olie. Voor een fles van 100ml betaal je €40,55. Niet heel betaalbaar, maar het treatment is het zeker waard. Je kunt hem vinden in verschillende salons en spa’s.

Comments

comments