Motor vliegtuig Jackson Rathbone ontplofte

De Twilight-hottie Jackson Rathbone kreeg de schrik van zijn leven. De acteur en zijn familie zaten in een vliegtuig waarvan de motor ontplofte.

Jackson Rathbone en zijn familie waren onderweg naar Texas toen de motor van hun vliegtuig ontplofte. De acteur en zijn gezin schrokken zich kapot toen de cabine van het vliegtuig zich vulde met rook, daarnaast kwamen de zuurstofmaskers niet naar beneden. “Gelukkig hadden we dappere stewardessen die er meteen voor zorgden dat we de zuurstofmaskers wel kregen”, liet Jackson weten via zijn WhoSays-account.

“Ik hield mijn zoon en vrouw vast terwijl het vliegtuig heftig heen en weer bewoog. De piloot vertelde ons dat de rechter motor het niet meer deed. We moesten ons schrap zetten omdat we een noodlanding gingen maken. Dankzij de piloot en onze guardian angels, zijn we veilig geland.”

Nadat de acteur en zijn familie waren geland, lieten ze al hun spullen achter en stapten ze zo snel mogelijk het vliegtuig uit. “Het maakt niet uit dat we onze spullen nu niet hebben, het belangrijkste is dat niemand gewond raakte.”

(Foto: Just Jared/ Who Says)

Comments

comments