MTV PRESENTS BLOG FAIR BY ILOVEFASHIONBLOGGERS

Aanstaande zondag is de Blog Fair! Wil jij de nieuwe Fashionista Angel worden? Check dan hier wat je moet doen.

Bloggers en fans krijgen de kans een persoonlijke vraag te stellen aan hun favoriete blogger en gaan in gesprek met diverse merken tijdens de Blog Fair. Samen met founder Jolique Möller zal co-host Kay Nambiar de invloedrijke bloggers Anna Nooshin (NSMBL), Noor de Groot (Queen of Jet Lags), Serena Verbon (Beautylab) en Aranka Van der Voorden (Fitgirlcode) de hemd van het lijf vragen tijdens een Q&A sessie. Merken als onder andere Olympus, Zanox, MTV en Tailor&Elbaz krijgen de gelegenheid om een relatie op te bouwen met de 200 aanstormende blog talenten. Maar ook worden de bloggers geïnspireerd door een optreden van Secret Rendezvous.

Dit jaar reikt ilovefashionbloggers samen met MTV de award uit voor best upcoming fashion blogger van het jaar. De winnaar wint 2 maanden een fashion take-over voor MTV en mag exclusief backstage naar de MTV EMA Pre-Party.

Be an Angel!
Ben jij een echte fashion addict, is Chiara Ferragni jouw rolmodel en wil jij dolgraag de nieuwe it-blogger worden? Pak nu je kans en word onze Fashionista Fashion Angel! Als Fashionista Fashion Angel ben jij hét rolmodel voor de Fashionista lezeressen op het gebied van mode. Je weet alles van de laatste trends, kunt supergoed je eigen looks fotograferen en je staat bekend om jouw unieke stijl. Iedere week post je twee mode blogs op fashionista.nl: van outfit looks tot styling tips en shoppingvideo’s met de laatste must-haves. En natuurlijk ben je mega actief op social media. Daarnaast krijg je begeleiding vanuit de Fashionista redactie, je komt terecht in een mega gezellige Angel groep, je werkt samen met de leukste merken én je krijgt geregeld een plekje in het tijdschrift.

Wat moet je doen?
Kom naar de blog fair (koop je kaarten met korting hier) en maak kans om door Fashionista gescout te worden!

Hopelijk zien we je daar!

Comments

comments