Must-read modeboeken

Plaatjes kijken! Mijn alltime favoriete fashion boeken zijn…


Style feed, Paris Streetstyle, WhoWhatWear, Red Carpet en Vogue sixty years of celebrity and fashion from British Vogue.


Dit boek kocht ik een tijdje geleden voor mezelf. Ik ben verslaafd aan streetstyle pics kijken op internet en ik scrol mezelf minimaal iedere week een muisarm door pinterest.  Het boek staat vol met de grootste bloggers en streetstyle peeps, van 2006 tot en met 2011.  Heerlijk om door heen te bladeren en interviews te lezen met de groten der bloggers.Mooi boek. Ook vol met streetstyle foto’s, maar dan van Franse dames. Ik hou van de Franse stijl. Je vindt er ook interviews in, tips hoe je je kleed als een echte Française en welke trends er hot zijn. Met leuke illu’s.Van de bekende site. De girls van de mode website whowhatwear.com hebben een boek geschreven met ontzettend veel modetips en trends van catwalk naar reallife. Echt een aanrader, wel in het Engels.


Dit vintage boek kreeg ik cadeau en is totaal anders dan de andere 3 boeken hiervoor. Dit is echt alleen een plaatjesboek met 20 jaar aan rode lopers outfits. Heel geestig hoe Ashton Cutcher en bijvoorbeeld bij liep en hoe erg de kledingstijlen zijn veranderd in de jaren.
Ook een vintageboek en cadeau. Zo mooi. Met plaatjes uit de Britse Vogue van way back. Zo zie je dat heel veel trends nu gewoon ook weer in zijn. Check de sokjes in de schoenen met een jurk erboven.


Wat zijn jouw favoriete modeboeken?

Comments

comments