Myrthe’s Shoe Crush

Ik heb een nieuwe verslaving: Nike running shoes. Zijn dat nou hardloopschoenen? Of toch sneakers voor het alledaagse leven? Ik denk beide. Ik kan in ieder geval niet meer zonder. Want to know why?

Je ziet running shoes al overal in het straatbeeld, tijdens hardlooprondjes van o.a. modellen als Karlie Kloss en Doutzen Kroes, maar bekende bloggers als Aimee van Song of Style take it to the next level. Zij stylen deze sportschoenen ook in hun gewone outfit.

Ivania van Love Aesthetics, Sabrina van AFTERDRK en Aimee van Song Of Style

 Sport & school

Yup, ik ben groot fan. Ze zijn comfortabel, wegen bijna niks… Alsof je geen schoenen draagt. Of nou ja, wel iets aan je voeten, maar dan vergelijkbaar met pantoffels. Gewoon heerlijk dus! Ik draag mijn Nike’s minstens 1x per week naar school en vervolgens ga ik er gewoon ook mee naar de sportschool. Eigenlijk best vies – lekker zweten! – maar wel superhandig. En stylish.

Eén tip die ik je wel meegeef: draag ze vooral niet met regen!!! De regen gaat rechtstreeks door de breathable stof van de schoen heen waardoor je meteen natte sokken hebt. Nog één tip dan: als je een bepaalde kleur wilt bestellen, pas ze dan eerst in de winkel. Over het algemeen vallen Nike’s erg klein. Ik heb mijn Nike Free Run 5.0 met mijn enthousiaste hoofd 2x moeten bestellen; ik had er niet over nagedacht om ze eerst ergens te passen.


 Mijn Nike Free Run 5.o

Naast deze Nike Free run 5.0 heb ik ook nog grijze Nike Roshe Runs. Ook zeer comfortabele schoenen met stylish details. Je kunt bij Nike ook zelf je eigen sneakers samenstellen – dan betaal je wel meer – maar heb je originele zelfontworpen gympen. Eventueel kun je zelfs je naam op het labeltje zetten!


 Nike Roshe Runs

Eerst hield ik het maar basic, zoals je hierboven ziet: lekker makkelijk te combineren. Maar mijn verslaving kickt nu pas echt in en ik ben nog lang niet klaar met deze sporty trend. De schoenen hieronder staan op mijn verlanglijstje. Happy Running!

Dit design van Roshe Run vind ik echt cute. Helaas heb ik geen idee waar je ze kunt kopen (tips, anyone?). Waarschijnlijk weer alleen aan de andere kant van de wereld. Zucht!

 


Deze Nike Run 5.0 kun je kopen bij Footlocker.com en Nike.com. Echt een zomers festivalkleurtje!

 

Comments

comments