Keira Knightley’s naam is spellingsfout

De entertainment industry zit vol met sterren met unieke namen, een van deze celebs is The Imitations Game-actrice Keira Knightley. Blijkbaar hoorde haar naam nooit Keira te zijn!

In een interview met de Elle UK vertelde Keira dat haar naam een spellingsfout is! Haar moeder maakte deze fout toen Keira net geboren was. ”Mijn vader wilde mij vernoemen naar een Russische schaatser”, vertelde de 29-jarige actrice. ”Na mijn geboorte spelde mijn moeder per ongeluk ‘ei’ in plaats van ‘ie.’  Maar wat moet je anders doen? Als het op het papiertje staat, staat het vast. Ik ben nou eenmaal een spellingsfout,’ grapte de brunette.

Keira heeft in december bekend gemaakt dat zij en haar man, James Righton, hun eerste kindje verwachten. Hopelijk maakt zij niet dezelfde fout!

(Bron foto: Just Jared)

Comments

comments