Nailart: Alexander wang

Mode ontwerper Alexander Wang gebruikt in een van zijn looks op de runway de kleuren zwart, wit en maakt gebruik van geometrische vormen en uitgesneden details. Dit is geen outfit die je zomaar op straat zou dragen, maar gelukkig kunnen we deze look verwerken in een coole print voor op je nagels!
Dit is wat je nodig hebt:


– Scotch tape
– Schaar
– Zwarte en Witte nagellak

De scotch tape gaan we gebruiken om rechte lijnen te creëren. Erg handig, want zeer rechte lijnen maken met nagellak is lastiger dan je denkt.

Zorg ervoor dat je zeer dunne strips van de tape knipt. Scotch tape is niet zoals “normale” plakband, deze tape kan je makkelijk weer verwijderen zonder knoeien en plakrandjes.

Plak de uitgeknipte strips op je nagels en druk deze goed aan (zodat er straks geen nagellak onder gaat zitten). De rode pijlen op de afbeelding geven aan op welke manier je de tape moet opplakken.

De driehoeken op je duim en ringvinger creëer je door eerst van twee strips een kleine driehoek te vormen op de rang van je nagel. Vervolgens plak je daarboven nog twee strips zodat je een soort kruis-vorm krijgt.


Lak daarna de boven kant met zwarte nagellak. (Bedek de drie kleine driehoekjes).

Doe ditzelfde ook bij je overige nagels.

En bedek de rest van het oppervlak met witte nagellak. Knoeien is niet heel erg, omdat de tape er nog op zit. Zorg er alleen wel voor dat je binnen de randjes blijft.

Het leukste gedeelte is het tape er weer afhalen! Doe dit alleen wel als je nagellak volledig droog is. Trek de tape er voorzichtig af, en geniet van je Alexander Wang inspired nagels.


Vergeet niet om je mooie nagel design te bedekken met een goede topcoat.

Comments

comments