Nailart: Lente madeliefjes

We mogen er eindelijk aan geloven, het is alweer bijna lente!  De zon laat zich vaker zien, de vogeltjes fluiten en de kleurrijke bloemen staan in bloei. Bloemen maken ons vrolijk en daarom heb ik een easy nailart om alvast helemaal in de sfeer te komen voor de lente!

Bloemetjes waar ik vrolijk van wordt zijn kleine madeliefjes. Ze zijn simpel en mooi op zichzelf maar vooral samen in een bundel. Dit is wat je nodig hebt:


– Witte nagellak (voor de bloemblaadjes)
– Gele nagellak (voor het midden van de bloem)
– Hemels blauwe nagellak (voor de “lucht”)
– Een nailart pen of een satéprikker

De eerste stap is om je nagels te lakken met de pastel blauwe lak. Niets zegt meer lente dan een heldere hemels blauwe lucht. Bovendien komen de madeliefjes meer tot hun recht tegen een zachte kleur achtergrond.
Daarna dip je, je nailart pen (of satéprikker) in de witte lak en creëer je een bloemetje door simpelweg vijf kleine stippen te zetten in de vorm van een cirkel. Makkelijker kan haast niet ;) 

Maak zoveel madeliefjes op je nagel als je wilt. Deze nailart is vrij simpel en overigens ideaal voor de fashionistas onder ons die niet zo veel geduld of tijd hebben om hun nagels te voorzien van een leuk patroontje.Vervolgens dip je je pen in de gele nagellak.

En voorzie je de madeliefjes van een gele middenstip. Doe dit voor alle madeliefjes op de rest van je nagels en je mooie lente nagels zijn af! – Vaak zijn juist de meest simpele dingen de aller leukste. De bloemetjes komen tot hun recht en zijn duidelijk van een afstandje te zien.

Easy does it! Jij bent nu zeker klaar voor de lente. Nu nog even die jurk of blouse met dat vrolijke bloemetjes patroon vanuit de onderste lades trekken om je nagel design af te stemmen op je outfit!

Comments

comments