Nailart: Nieuwjaars vuurwerk

Nog even en we tellen af naar het nieuwe jaar. We laten 2014 achter ons en verwelkomen 2015, een nieuw jaar met nieuwe kansen, mogelijkheden, uitdagingen en verassingen die ons te wachten staan. Natuurlijk wil je er op oudejaarsavond tip top uitzien. Naast je sprankelende outfit, haar en make-up mogen je nagels niet ontbreken. Knal 2015 in met deze vuurwerk nailart.
Dit is wat je nodig hebt:


– Zwarte nagellak
–  Witte nagellak
– Gouden glitter nagellak
– Oranje nagellak
– Nagellak met gekleurde glitters
– Nagellak met zilveren glitters
– Een nailart pen (of tandenstoker)

Stap 1


Begin met de zwarte nagellak en lak je nagels met 2 coats. Laat dit goed drogen en breng vervolgens een laagje gekleurde glitters aan. De zwarte kleur moet hier de donkere nacht voorstellen waarin het vuurwerk en de glitters naar voren komen.

Stap 2


Daarna ga je met je nailart pen (of tandenstokertje) aan de gang. Dip je pen in de gouden nagellak en teken stroken in de vorm van een ster. Breng deze sterren aan op al je nagels. Kies er zelf voor hoeveel je er per nagel wilt hebben.

Stap 3


Herhaal stap 1 met oranje nagellak en zorg dat je de oranje kleur tussen de gouden stroken door aanbrengt.

Stap 4


Laat de vuurwerk patroontjes goed drogen. Dip je pen daarna in de witte nagellak en breng vervolgens kleine witte stipjes aan tussen de gouden en oranje stroken. Nu lijkt het echt of het vuurwerk aan het uitspatten is tegen de donkere hemel.

Stap 5


Breng als aller laatste voor een glitter-overload (dat mag voor één keer op oudejaarsavond ;)) nog een laagje zilveren glitters aan. En je nagels zijn party-ready en klaar om 2015 in te knallen!

Comments

comments