Nieuwe hairdo’s celebs

Deze week zagen we veel celebs die opnieuw van kapsel veranderden. Check de nieuwe hairdo’s van de ladies hier.

Lauren Conrad
The thrid time is the charm moet Lauren Conrad gedacht hebben. De realityster heeft de smaak goed te pakken. Vier weken geleden knipte ze haar lange lokken voor het eerst af sinds jaren en nu krijgt ze er geen genoeg meer van . LC knipt haar haren steeds korter. Zal ze na de derde keer stoppen met haar haren korter knippen? We hope so.

Elle Fanning
Elle is one tough chick. Ze verrast ons steeds weer met een major hair change. Ze ging van blond naar bruin en nu wordt haar coupe steeds korter! De reden waarom ze haar haren steeds korter knipt, is omdat ze een transgender speelt in de upcoming film Tree Generations.

Vanessa Hudgens
Vanessa heeft nooit lang hetzelfde kapsel. De actrice verfde haar lokken een paar weken geleden nog rood, maar daar heeft ze alweer genoeg van. Voor haar is black the new red.

Ashley Tisdale
Ashley blijft haar lokken maar in de verf zetten. De actrice heeft de onderste plukken van haar lokken blauw geverfd voor een nieuw project. Ze heeft namelijk een rol gescoord in de remake van de film Drive, She Said. Wij zijn heel benieuwd.

Wat vind jij van de haartransformaties van de celebs?

(Bron foto’s: Just Jared & Instagram)

Comments

comments