100 jaar Max Factor: de nieuwste producten

Max Factor bestaat 100 jaar! Ik werd uitgenodigd op een prachtige locatie voor een lunch. We gingen terug in de tijd en mochten de nieuwste producten bewonderen. Het foto-report en de swatches deel ik graag met jullie.


Het evenement werd gehouden in Theater Tuschinski in Amsterdam. Bij binnenkomst was er een pianist live aan het spelen. Dit gaf direct een fijne sfeer en het klopte helemaal met de Hollywood look en feel


Hollywood zou Hollywood niet zijn zonder popcorn en bijzondere sapjes. Heel leuk, je kon je eigen popcorn scheppen en hierna zelf een smaak kiezen. Zo maakte je een unieke popcorn flavor! De sapjes waren apart, maar erg lekker. De schattige flesjes kon je zelf met de tappen vullen. Ik koos voor een mix van twee smaken, heerlijk!


Op tafel stonden deze heerlijke hapjes. Check de lipsticks van chocolade!


Aan de muur hing de timeline van Max Factor met alle hoogtepunten door de jaren heen.


Vanaf nu is dit één van mijn favoriete quotes. Met dank aan dhr. Max Factor!


En om je inner glamour te laten stralen komt Max Factor met 4 verschillende producten: de Skin Luminizer Foundation, Excess shimmer Eye Shadows, Facefinity All Day Primer en de Masterpiece Transform Mascara.

Max Factor Skin Luminizer Foundation


Het eerste nieuwe product is de Skin Luminizer Foundation. De foundation is verkrijgbaar in vijf kleuren (Nude, Natural, Golden, Soft Honey en Caramel) en heeft een verzorgende werking. Het product heeft zijn naam te danken aan de glowing finish op de huid. De foundation is vanaf november 2014 te koop voor €15,99.

Max Factor Excess Shimmer Eye Shadows


De volgende nieuwe producten zijn de Excess Shimmer Eye Shadows. De oogschaduws zijn gemaakt van een gel-basis om gemakkelijk aan te brengen en te kunnen blenden. De gel kan worden ‘opgebouwd’ en blijft volgens Max Factor tot wel 12 uur lang zitten. De Shimmer Eye Shadow is vanaf novermber 2014 te koop voor € 12,99, en is verkrijgbaar in zes kleuren – Crystal, Pearl, Pink Opal, Copper, Bronze en Onyx.

Max Factor Facefinity All Day Primer


Deze nieuwe Facefinity All Day Primer zorgt volgens Max Factor voor een perfecte matte basis en voor een langdurige holding van je foundation. De primer is transparant en blend gemakkelijk uit. De primer is nu al te koop voor €14,99.

Max Factor Masterpiece Transform Mascara


Het laatste, nieuwe product van Max Factor is de Masterpiece Transform Mascara. De mascara heeft een borsteltje met korte haren om zo goed bij alle wimpers te komen. Je kunt de mascara in één of in meerdere laagjes aanbrengen voor jouw gewenste effect. De Masterpiece Transform Mascara is vanaf november 2014 te koop voor € 16,99.


Dit zijn alle nieuwe producten van Max Factor voor het aankomende seizoen. Als jullie uitgebreide reviews willen zien van één of meerdere producten, dan hoor ik het graag. Waar zijn jullie het meest benieuwd naar?

Comments

comments