Nieuwste it-girl trend

Het lijkt wel een trend om als it-girl je eigen lifestyle website te beginnen. Lauren Conrad had hem al een tijdje, maar er zijn meer celebs met een eigen website. Zie hier wie.

Lauren Conrad noemde we al, maar zij is wel degene die deze trend begon. Op haar super leuke website LaurenConrad.com vind je alles over mode, food, fitness, interieur en alles wat met lifestyle te maken heeft. Ook heeft de website een hele leuke Instagram die een echte must follow is.


PLL ster Shay Mitchell en haar best friend Michaela Blaney hebben ook een eigen website. De twee hadden al een website, maar deze is pas helemaal vernieuwd en kreeg de titel Amore & Vita kreeg. De meiden zien het zelf meer als een blog en het leuke aan deze blog is dat ze elke week een ander thema hebben.  De ene week zie je alles in het thema palmbomen en de andere week zwembaden. De perfecte outfit, muzieklijst en nail tutorial in zwembad sfeer.

Een andere it-girl die haar persoonlijke stijl deelt op het internet is Olivia Palermo. Op haar website oliviapalermo.com zien we vooral outfits van de ster voorbij komen. Ook kun je er online shoppen, maar dit is best prijzig.

En de nieuwste it-girl met haar eigen website is Blake Lively. De “Gossip Girl” was al een hele tijd bezig met haar website Preserve .com, maar hij is sinds kort online. De website heeft een beetje een mannelijke en landelijke uitstraling en je kunt er vooral recepten vinden.

(Bron beeld: Instagram/Preserve)

Comments

comments