Nina’s beauty favorites

It-girl Nina Dobrev ziet er altijd prachtig uit en we vragen ons altijd af hoe ze dat doet. En nu weten we het! Zie hier de beautygeheimen van Nina.

Haar favo beauty product is concealer voor onder haar ogen. Zelf zegt Nina: “I’m a vampire! I work long hours and I don’t sleep a lot, so I have dark circles. This is really the only thing that covers them.”

Na de concealer is het tijd voor een beetje bronzer. Nina doet een klein beetje highlighter onder haar wenkbrauwen, op haar jukbeenderen en het klinkt misschien een beetje raar, maar ook een klein beetje boven haar lip. Dit vormt je gezicht namelijk.

Nu is de basis van je make-up klaar. Hierna kan je dus kiezen voor een bepaalde look of hou het simpel en doe alleen nog mascara op.

Je haar is natuurlijk ook heel belangrijk om je beautylook af te maken. Om haar haren te verzorgen gebruikt Nina veel verschillen haarmaskers. Ook maakt Nina vaak vlechten. Het is af en toe goed voor je haar om  niet gestyled te worden en dan maakt Nina een vlecht.

Thanks Nina voor de tips!

(Bron foto: Zimbio)

Comments

comments