Not A Tomboy

Ik ben nooit een tomboy geweest. Vooruit: in groep 1/2 was ik het enige meisje dat geen ambitie had om Disney prinses te worden en had ik alleen mannelijke vrienden. Maar een paar jaar later wurmde ik me het allerliefste in bloemenjurkjes en bijpassende glitterhakken. Je zou dus kunnen denken dat anno 2014 masculine trends met een vleugje ghetto niet echt aan mij zijn besteed. Of toch?

Het was een van die momenten van Studie Ontwijkend Gedrag dat ik weer eens aan het browsen was door al die leuke kiekjes op We Heart It, toen ik plots deze foto spotte. Damn. Ik was verliefd. Op de beanie welteverstaan. En zo als het altijd gaat met verliefdheid, zie je je crush opeens overal opduiken. Zelfs mijn favoriete celebs bleken opeens met dit wollige hoofddeksel rond te lopen: Hilary Duff (Ja. Ik ben fan.), Lea Michele, Nina Dobrev…you name it. Op en top girly-girls die voor de verandering ook eens in een iets duisterder modestraatje hadden geshopt. Een beanie stoer, maar toch girly combineren? I’ll take that challenge!

Welke look is jullie favoriet?

PS: Ook spotte ik deze Mean Girls-inspired beanies met teksten als ‘On Wednesday’s We Wear Pink’ en ‘You Can’t Sit With Us’. Hebben!

Comments

comments