Odette: “Dit zijn mijn favoriete fashion aankopen van deze maand”

Shoppen is de beste therapie, het kan bíjna alles genezen. Daarom deel ik graag mijn favoriete aankopen van deze maand met jullie! Check ze hier! 

Af en toe koop ik wekenlang niks en dan opeens hangen de winkels vol met items die ik móet hebben. Ik zou me natuurlijk kunnen inhouden, maar eigenlijk vind ik dat er helemaal niks mis is met af en toe goed shoppen. Spreek als je gaat winkelen van tevoren een bedrag met jezelf af waar je niet overheen mag gaan. En ja, hier hoort ook de Starbucks die je onderweg haalt bij ;).

#1. Ear candy van de Pull&Bear.

Tijdens het shoppen zochten mijn vriendin en ik in verschillende winkels naar dit soort oorbellen. Bij de Pull&Bear vonden we uiteindelijk de leukste. Je krijgt zes paar voor €7,99. Koopje!

#2. Mega fluffy sweater.

I know: wordt het eindelijk lente, ga ik dikke truien kopen. Maar hey, we wonen in Nederland en het weer hier kan in no-time compleet veranderen. Deze fluffy sweater gaat dus vast van pas komen! En hij is zóóó zacht, I love it! Ik kocht hem bij de Bershka en het is echt één van mijn favo aankopen.

#3. €2 sweatshirt.

Afgelopen weekend scoorde ik deze toffe trui op de IJ-hallen voor maar  €2! Stockholm en Berlijn staan allebei nog op mijn travel wishlist, dus deze wilde ik natuurlijk hebben.

#4. Comfy flared & oversized leather.

Bij de Topshop kocht ik een flared broek van super elastische stof. Die zit zó comfi! Ik kocht ook een oversized (faux) leather jasje bij de H&M, dat je echt overal mee kunt combineren.

#5. Patch jeans.

Deze spijkerbroek heb ik tijdens de sale bij de H&M gescoord. Hij heeft een high waist en van die toffe donkere patches op de knieën. Ik bestelde dezelfde jeans in een mini maat voor mijn kleine nichtje. Zó cute!

Wat zijn jullie favoriete aankopen dit seizoen?

Deze 7 struggles heb je met gaten in je broek
Zo maak je de perfecte staart met volume

Comments

comments