puffer jacket

Odette: “Puffer jackets zijn hot, zo combineer ik die van mij”

Puffer jackets waren helemaal on trend in de nineties and now they’re back! Ik moest er even aan wennen, maar vind het toch wel een fijn item.

Flared pants, bomber jackets, tuinbroeken, ruitjes, chokers, button skirts en nu ook het zogenaamde ‘puffer jacket’: er blijven trends vanuit de 90’s terugkomen. I love it! En hoe handig, want een veel van deze trends had ik nog ergens achter in de kast hangen!

puffer jacketpuffer jacket

Ik heb een simpele lichtroze variant en hij is zó lekker warm! Ik moet nog wel even wennen aan zo’n groot item, maar heb de rest van mijn outfit daarop aangepast, zodat het geheel er supercool uitziet. Een girlfriend jeans en een zwarte hoodie maken de outfit compleet.

Bij de Urban Outfitters, Topshop en Newlook verkopen ze hele toffe jackets! Dus als je er een wilt scoren moet je daar echt even kijken. :)

Als je een puffer jacket wilt kopen let er dan op dat hij niet te strak zit. Zo’n jack staat heel cool met een dikke hoodie eronder en dan is oversized juist perfect!

Hoe zou jij dit item dragen?

Shop: de 15 meest trendy jassen voor de lente
10 opmerkingen die je ouders weleens hebben gemaakt over je outfit

Comments

comments