Odette: “Zo combineer ik mijn flared velvet broek”

De flared pants is helemaal on trend en ik vind het zo leuk! Ik durfde het eerst nog niet helemaal aan. Tot ik deze geweldige velvet versie zag!

De flared pants zag ik elke dag wel voorbij komen op Pinterest en Instagram. Vooral girls met lange benen rockten deze look. Om deze reden ging ik er eigenlijk vanuit dat het mij niet zou staan, maar nu ben ik super happy. Als je het, net als ik, spannend vindt om er een te dragen, kun je natuurlijk voor een zwarte basic kiezen, maar bij deze broeken vind ik kleurtjes juist super leuk!

Terwijl ik weer eens eindeloos zat te scrollen door verschillende webshops kwam ik opeens míjn flared velvet pants bij Pull&Bear tegen. Voor het eerst dacht ik niet na over hoe het mij zou staan, maar alleen over hoe lang het zou duren voordat hij binnen zou komen. Ik móest hem hebben!

flaredflared

Wat me vooral verraste was hoe ongelofelijk chill zo’n broek zit! Het zit veel relaxter dan een strakke skinny jeans en de stof is super zacht, dus dit is een broek waar je in wilt wonen. Maar hoe lekker hij ook zit, ik moest toch even drie keer kijken en goed nadenken toen ik de broek voor het eerst aantrok. Het is zeker even wennen.

Ik combineer hem graag met hakken en een top met split zodat mijn benen er langer uitzien. Super handig! Ik vind het ook erg leuk om mijn velvet flared pants te combineren met witte sneakers (die vallen dan extra op) en een wit boyfriend t-shirt.

Ik vind het nog steeds een tricky item, maar een aanwinst is het zeker!

Hoe zouden jullie de flared pants combineren?

Om deze redenen is een all black look altijd awesome!
> 5 manieren om lace te combineren

Comments

comments