OMG! Wij weten wie A is!!

SPOILER ALERT! Een voormalig productie assistent van Pretty Little Liars besloot om eens een boekje open te doen en alle vragen te beantwoorden waar de PLL fans al zo lang op zitten te wachten. Warning: het is zeer shocking!

De eerste vraag die op iedereens lippen ligt is natuurlijk: WIE IS A?! Als we de voormalige productie assistent moeten geloven is het……… Wren Kingston! OMG!

Ben je nog niet overtuigd? Dan hebben wij hier een aantal facts: 

  • Wren is Charles DiLaurentis, dus Hanna heeft gelijk dat Charles echt niet dood kan zijn.
  • Wren is een jaar ouder dan Jason.
  • Wren is niet Brits en heeft nooit aan Oxford gestudeerd. Hij is dus geen echte dokter.
  • Wren heeft een groot gedeelte van zijn leven in Radley gezeten. Mrs. DiLaurentis zette zijn zelfmoord in scéne en werd toen lid van de raad bij Radley om het te verdoezelen.
  • Spencer heeft het gevoel dat ze Charles kent. Nou dat klopt! Ze heeft Charles ontmoet toen ze een kind was. Het creepy meisje dat aan het dansen was in de laatste episode, stelt het gedeelte van haar leven voor wat Spencer zich niet meer kan herinneren.
  • Melissa ging samenwerken met Wren, omdat ze zich schuldig voelde, vanwege het feit dat ze Bethany Young levend heeft begraven.
  • Wren sloeg Alison die nacht, omdat hij dacht dat ze Cece Drake was. Hij geloofde dat Cece, Bethany had vermoord.
  • Wren/Charles zal zichzelf onthullen tijdens prom en hierna zal hij verdwijnen, ALWEER.

OMG OMG too much information! Dit zagen wij namelijk echt NIET aankomen! Het is ten slotte wel PLL, dus we zullen het echt zeker weten als de summer finale is uitgezonden. Mona is namelijk ook weer springlevend, terwijl wij toch echt dachten dat ze dood was!
PLL queen Marlene King (het brein achter de serie) plaatste na deze leak meteen een foto op Instagram met de woorden: ”No one has been fired. No one has leaked the identity of Charles”. Hmmm, wat denken jullie? Geloven jullie het verhaal van deze PA?

(bron: Facebook)

Comments

comments