Ongemakkelijke momenten

Je kent vast wel van die momenten dat je het liefst gewoon door de grond zou willen zakken of zou willen wegvliegen. Dit vind ik de meest awkward momenten in het openbaar.


Niet altijd awkward, maar wel als je lekker een hamburgertje of een patatje aan het eten bent en mensen kijken hoe jij zit te genieten. En eerlijk gezegd is dat niet zo gek. Want oh gosh: het ruikt zo lekker (en stiekem staar ik ook als ik echt honger heb en iemand anders eet).Weer de trein. Soms heb je van die treinritjes waarin iedereen naar elkaar staart. En dan denk ik: ”aha die man kijkt naar dat meisje en die vrouw naar die jongen.” En wat doe ik? Precies, staren naar wie staart. Ze zullen vast hetzelfde denken over mij.


Volgens mij is er echt iets mis met mijn oren. De persoon waarmee ik praat, heeft nu al voor de derde keer wat gezegd, maar ik versta het nog steeds niet. Om er maar van af te zijn zeg ik: ”Haha. oh ja inderdaad,” maar eigenlijk denk ik:


Nou maar hopen dat die persoon niks meer vraagt.


Het ongemakkelijke aan een lift vind ik dat het zo klein is en je zo dicht tegen elkaar
staat. Ga uit m’n bubble! En er is altijd wel iemand die kucht om de stilte te doorbreken. WHY? Ik kijk probeer altijd naar een strak punt te kijken. Die lampen in de lift, very interesting!

Ik heb vast wel meer van dit soort momenten. Of ik ben zelf gewoon awkward. Dat kan natuurlijk ook x). Nee hoor. Ik weet 100% zeker dat ik niet de enige ben.

Herken jij een paar situaties? 

Comments

comments