felle kleuren

Dé eyeshadow van 2017: felle kleuren!

Iets met knallend het nieuwe jaar in? Deze trend is zóóó cool. Dé eyeshadow van 2017: felle kleuren! En dan bedoelen we dus echt álle kleuren van de regenboog. 

Het nieuwe jaar moet nóg kleurrijker worden dan 2016. Hoe je dat het beste doet? Beginnen bij jezelf natuurlijk! Dat dachten verschillende grote merken ook tijdens de Fashion Weeks. Zo wordt dé nieuwe make-up trend van 2017 een wel heel opvallende trend: felle kleuren. En dan hebben we het natuurlijk niet alleen over de kleuren roze en rood, maar ook blauw, geel en paars! Letterlijk alle kleuren van de regenboog hebben we voorbij zien komen. Merken als Marc Jacobs, Louis Vuitton, Topshop en Versace Versus laten ons zien hoe dit dus moet.

jacobs-emn-s17-010

vuitton-bty-s17-010

topshop-unique-emn-s17-004

versus-bty-s17-005

victoria-beckham-emn-s17-007

Mix it baby

Wat zo leuk is aan deze opvallende trend, is dat álles mag en kan. Dus tja, waarom zou je niet meerdere kleuren met elkaar mixen?! Maakt het meteen ook makkelijk om te combineren met je outfit!

jill-stuart-emn-s17-002

fashion-east-emn-s17-016

Do it yourself

Wil je zelf ook deze té coole kleuren als oogschaduw, maar vind je de catwalk looks toch net iets te heftig? Begin dan met een subtielere, iets lichtere kleur! Kies bijvoorbeeld voor een roze kleur, die van licht aan de binnenkant van je ooglid, naar donker aan de buitenkant van je ooglid overloopt. Dit kun je met alle kleuren doen! Begin van licht, dat steeds verder overloopt, naar hoe donker je het zelf maar wilt hebben.

Ga jij in 2017 ook voor een fel kleurtje? 

> Nude lipstick: populairste beauty trend van 2016
> Deze unicorn eyeliners wíl je nu zien

(Bron foto’s: IMAXtree)

Comments

comments