Trend: Oosterse sferen #1

De afgelopen tijd ben ik helemaal weg van de oosterse printjes, indiaanse patroontjes, bohemien sferen en het western thema. Ik ben een beetje uitgekeken op de vintage bloemen en de romantische kant in mijn chabby chique interieur. Omdat ik bezig ben met deze verandering in stijl, koop ik de laatste tijd veel spulletjes en accessoires die hierbij aansluiten.
Ik laat jullie in deze post een aantal van mijn recente aankopen zien. Je ziet deze stijl toevallig de laatste tijd ook steeds vaker in de winkels liggen.


Allereerst deze super leuke kussentjes, ik houd ervan om mijn bed ermee vol te gooien. In mijn oude interieur waren deze voornamelijk wit met kant of met romantische patroontjes. Nu moet ik me wagen aan meer kleuren, en ik moet zeggen dat het best gezellig staat.

Het bovenste blauwe kussen komt van de IKEA. Deze is niet heel kleurrijk maar past wel goed bij de rest en zorgt juist voor een beetje afwisseling en balans. Het patroon heeft een “Nature” thema met planten, vlinders en fossielen. Het kleine kussentje en het grote kussen komen van de Xenos.

Verder heb ik ook dit super leuke tasje gevonden. Hij is klein en daarom handig voor het festival seizoen. Hij is ook weer voorzien van een patroontje die me sterk doet denken aan ikat print.

Het tasje heeft een ritssluiting en een hengsel van touw waar aan elke kant vijf kralen zijn geknoopt.

Mijn portemonnee past er precies in! Speaking of portemonnees, deze grote bruine is ook nieuw en ik ben erg blij met deze toevoeging aan mijn collectie. Het kleine portemonneetje heb ik al een langere tijd en deze is afkomstig uit Turkije.

De portemonnee is van leer waardoor hij soepel is, gelukkig want ik heb superveel spulletjes die ik hierin kwijt moet.

Ik ben helemaal verliefd op de patronen. Hij heeft veel openingen en flapjes. Meer dan genoeg ruimte voor al mijn pasjes dus!

En als laatste kan mijn telefoon natuurlijk niet ontbreken. Wederom is dit hoesje weer bedekt met patronen die passen bij deze stijl. En ik heb een obsessie voor olifanten.

Oosterse patronen, Indiaanse printjes, bohemien kleurtjes, olifanten, veren, kussentjes, kaarsen… noem maar op. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik ben voorlopig wel eventjes zoet met deze spulletjes…met de nadruk op voorlopig!

Wat vind jij van deze trend?  

Comments

comments