Outfit: Black Furry Jas

Ik heb laatst deze super leuke furry jas gescoord in de sale bij de H&M. Hij is zacht, lekker warm en door zijn zwarte kleur goed te combineren. In deze post laat ik je zien hoe ik deze jas style. 


Ik hou van deze casual look, met een edgy feel. Om de zwarte outfit op te breken draag ik er een wit truitje onder van de Zara. Een van mijn nieuwe aanwinsten zijn ook deze leren desert boots van Invito. Ze zijn tijdloos, simpel en erg comfortabel!

Deze outfit op zichzelf oogt vrij simpel, voeg daarom wat extra’s toe met je accessoires door bijvoorbeeld verschillende kettinkjes te dragen op verschillende hoogtes van elkaar (ik wikkel bijvoorbeeld de zwarte touwtjes twee keer om mijn nek en knoop ze hoog vast).
Of spice de outfit op door aan de gang te gaan met je scharen en knip net als ik twee gaten in je broek ter hoogte van je knieën.

Bij een casual look hoort natuurlijk ook een casual tas. Stoffen tassen zie je steeds vaker voorbij komen (met allerlei leuke teksten en printjes). Ze zijn bovendien ruim en erg makkelijk op te vouwen en ergens weg te stoppen als je ze niet gebruikt.

Comments

comments