OOTD: bloemenjurkje van Forever 21

Een aantal weken geleden bracht ik voor het eerst een bezoekje Forever 21. Het eerste wat mij opviel was het aantal ontzettend toffe jurkjes. Een vriendin van mij zag dit bloemenjurkje dat wij erg mooi vonden. Niet veel later liepen we tevreden de winkel uit met onze nieuwe jurkjes. In dit artikel show ik jullie mijn nieuwe favoriete aankoop.

Wanneer ik dit jurkje draag, combineer combineer ik het altijd met mijn zwarte hakken van Primark of met mijn bruine laarzen van H&M voor wanneer ik een lange dag op pad ben.  Ik heb al erg veel complimenten gekregen over dit jurkje, en hij koste maar €20 euro!

Deze armbandjes komen van Primark. Ik heb ze ook nog in andere kleuren, maar deze zijn mijn favoriet en ze staan leuker bij de jurk. Toen ik ze kocht dacht ik dat het een aantal losse armbandjes waren. Maar toen ik ze eenmaal om deed, bleek het een grote armband te zijn – wat stiekem veel fijner zit.

Wat vinden jullie van mijn outfit? Met welke sieraden of andere accessoires zou je het bloemenjurkje combineren? 

Comments

comments