ootd: Day to Night

Als je op vakantie bent, kun je (jammer genoeg!) niet je hele kledingkast meenemen op reis. In deze ootd gebruik ik één top die je de hele vakantiedag lekker kunt aanhouden. Of je nu aan het zwembad zit of s ’avonds een drankje gaat drinken.
DaytimeVoor een relaxte middag bij het zwembad heb je niet veel nodig. Deze look kan ook niet simpeler: gooi de leuke top over je bikini en maak er een knoopje in om wat buik te laten zien. Vanwege het tropische weer en de hitte combineer ik dit met luchtige shorts – we willen er natuurlijk wel fashionable uit blijven zien! Vergeet niet je zonnebril op te zetten en geniet van je middag aan het zwembad!

NighttimeZelfde top, maar een paar uur later. Na een heerlijke middag wegdoezelen bij het zwembad, is het tijd om het nachtleven in te gaan: lekker uiteten gaan met je familie, een drankje doen met vrienden, of een wandeling langs de boulevard met je lover. Hier combineer ik de top met een zwarte rok, hoge wedges en een kleine, zwarte tas. Omdat het  wat frisjes kan zijn, draag ik een sjaal om m’n schouders. Deze geeft niet alleen wat warmte, maar ziet er ook nog leuk uit, omdat de kleuren bij het shirt passen. Doe wat leuke sieraden om, lippenstift op en you’re good to go!

 

 

Comments

comments