OOTD: okergele herfst

De bladeren vallen van de bomen. Het wordt kouder buiten en de warme truien komen weer tevoorschijn. Het is herfst! Ondanks het frisse weer dat bij dit seizoen komt kijken, heeft de herfst zo zijn charmes. Ik vind zelf vooral de kleuren erg mooi. In deze OOTD laat ik je een van mijn favorieten zien: okergeel.


Okergeel is echt een kleur die me doet denken aan de herfst. Deze oversized jumper in combinatie met de wollen muts zijn perfect voor het koudere weer, maar net genoeg om je winterjas nog even te laten hangen.

Ik hou het wat de overige sieraden betreft rustig en combineer vrij dunne simpele gouden kettinkjes in laagjes over elkaar heen. Een doorzichtig blaadje als bedeltje kan natuurlijk niet missen bij dit seizoen. Wil je helemaal matchy-matchy gaan? Voorzie dan ook je nagels met een okergele nagellak.

Dit tasje heeft een luipaarden printje die qua kleur aansluit op de gele jumper, en de enkellaarsjes doen hetzelfde met de goudgele steentjes.

Deze gele muts is zeker een favoriet bij mij (en zeker ook handig voor de ladies met korter haar). Om je ogen nog extra te doen opvallen en vanonder die grote muts uit te laten spreken, kan je voor de twiggy-look gaan en je onderste wimpers flink aanzetten met mascara.

Comments

comments