OOTD: Strepen & Franjes

Grijze strepen, bruine accenten en franjes, de perfecte elementen voor een speelse herfst outfit met hints van een “western vibe”. Ik combineer dit leuke colbertje met gestreepte items.


Deze gestreepte broek van de H&M matcht perfect bij mijn favoriete rugzak van Accessorize.  En het suede colbertje gaat goed samen met de bruine schoenen waar ook franjes aan zitten. Samen vormen ze een geheel. 

De rugzak heeft bruine accenten die goed bij de rest van de outfit matchen.Door er zwarte kleding onder te dragen, hou je de outfit rustig want de strepen spreken al voor zich.  Ik hou ervan om mijn kleding in veel laagjes te dragen. Onder het colbertje draag ik een lange tanktop met daaroverheen een truitje van dunne stof, waar ik een knoopje in heb gelegd. En als laatste een zwarte wollen vest en mijn bruine colbert met franjes.

Toen ik dit colbertje zag liggen moest ik hem gewoon meenemen. Ik ben niet alleen gek op de kleur en de franjes maar de knoopjes en het motief samen maken het af. Het doet me al gauw denken aan “the wild west” vandaar dat ik deze outfit combineer met een witte ‘tand-ketting’.

Comments

comments